MOŽNOSTI FINANCOVANIA

Financovanie obnovy bytového domu


V rámci komplexnosti našich služieb pre Vás radi navrhneme optimálny variant financovania:
 
  1. Dotácie z Ministerstva dopravy a výstavby Slovenskej republiky
    Dotácia je nenávratný finančný príspevok na odstránenie systémovej poruchy bytového domu vo výške 70 % z celkovej ceny. V tomto segmente máme bohaté skúsenosti so získaním podpory a 100 % úspešnosť podaných žiadostí. Bezplatne zabezpečíme úplný servis spojený so spracovaním a podaním žiadosti.
     
  2. Štátny fond rozvoja bývania (ŠFRB)
    V súčasnosti najrozšírenejšia forma  financovania kompletnej revitalizácie bytového fondu na území Slovenskej Republiky garantovaná štátom. V spolupráci s nami získate bezkonkurenčnú možnosť využiť ŠFRB, kde úroková miera poskytnutého úveru môže dosiahnuť až 0% s fixáciou na celú dobu splácania – 20 rokov.
     
  3. Komerčný úver z banky
    V prípade záujmu o rýchle získanie potrebných zdrojov na obnovu Vášho bývania sprostredkujeme výhodný úver z komerčnej banky. Táto alternatíva ponúka okamžite dostupné financie s možnosťou určenia doby splácania podľa požiadaviek a možností vlastníkov bytov.
     
  4. Splácanie obnovy cez nás
    Pri realizácií čiastkovej obnovy a nedostatku financií na Fonde prevádzky, údržby a opráv (FPúO) ponúkame bytovým domom možnosť úhrady zrealizovaných prác formou splátok. Splátkový kalendár vždy nastavíme individuálne podľa schopností splácania a výšky tvorby FPúO.